Αποστολή

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ;
H αποστολή γίνεται με την Speedex με σκοπό τα πακέτα να διανέμονται άμεσα και με ασφάλεια. Όταν η παραγγελία σταλεί, παραδίδεται σε 1-3 εργάσιμες μέρες περίπου (εξαρτάται αν και πόσο απομακρυσμένη είναι η περιοχή σου). Αν το αντικείμενο που επέλεξες έχει χρόνο ετοιμασίας, πρέπει να τον συνυπολογίσεις. Παράλληλα με την αποστολή θα λάβεις ενημερωτικό email με τον κωδικό της, όπου μπορείς να παρακολουθείς την πορεία του πακέτου μέσω του συστήματος της μεταφορικής.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ;
Απλή Αποστολή:

  • Προσφορά περιορισμένου χρόνου 3 ευρώ για την απλή αποστολή μέχρι 2 κιλά, για όλη την Ελλάδα. Κάθε extra κιλό συνοδεύεται από 1 ευρώ επιπλέον χρέωση.

Αντικαταβολή:

  • Extra χρέωση 2 ευρώ μέχρι 2 κιλά, για όλη την Ελλάδα. Kάθε extra κιλό συνοδεύεται από 1 ευρώ επιπλέον χρέωση.

Προσφορά περιορισμένου χρόνου: Για αγορές €43+ τα μεταφορικά είναι δωρεάν!

 

Τρόποι πληρωμής

Με PayPal, με αντικαταβολή, με κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Δες τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής, κάνε δικό σου ότι επιλέξεις με ασφάλεια, εύκολα και γρήγορα! Μετά την αγορά σου θα λάβεις επιβεβαιωτικό e-mail και την απόδειξή σου στο πακέτο.

1. ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΩ PAYPAL
Μεταφέρσου στο ασφαλές περιβάλλον του PayPal, κάνε μια απλή εγγραφή εύκολα, χρησιμοποίησε την χρεωστική/debit κάρτα σου, την πιστωτική σου κάρτα ή την προπληρωμένη (prepaid) κάρτα. Στην prepaid (προπληρωμένη) κάρτα, μπορείς να «φορτώνεις» το ακριβές ή και παραπάνω ποσό που θέλεις να διαθέσεις σε αγορές/πληρωμές, έχοντας έτσι τον έλεγχο των εξόδων σου.

Ασφάλεια στις συναλλαγές με κάρτες
Είσαι ασφαλής! Δεν παρακρατείται κανένα στοιχείο της κάρτας σου! Για να ολοκληρώσεις τις συναλλαγές σου, μεταφέρεσαι αυτόματα σε ασφαλές περιβάλλον.

2. ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Πληρώνεις το ποσό στον υπάλληλο της μεταφορικής κατά την παράδοση του πακέτου και τελειώνεις! Μην ξεχνάς πως στις πληρωμές με αντικαταβολή, υπάρχει μια extra χρέωση για την υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων.

3. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Όταν ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, για να την παραλάβεις θα πρέπει να καταθέσεις το ποσό χρέωσης στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Για μεταφορά (e-banking ή σε κατάστημα) ΜΟΝΟ από Εθνική τράπεζα προς Εθνική Τράπεζα! Έμβασμα από τρίτες τράπεζες ενδέχεται να έχει χρέωση εμβάσματος από €3, το οποίο ίσως κληθείς να καταβάλεις για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σου. Έχεις στη διάθεση σου 7 ημέρες για να εξοφλήσεις την παραγγελία σου! Εάν παρέλθουν οι μέρες, η παραγγελία σου θα ακυρωθεί αυτόματα και δε θα εκτελεστεί. Μίλησέ μας για όποια απορία!

Λογαριασμός:

  • Κάνε την κατάθεση σου ηλεκτρονικά (e-banking)
    GR6401107880000078800964237
  • Κάνε την κατάθεση σου σε φυσικό κατάστημα
    78800964237

Δικαιούχος: ΤΡΙΑΝΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Φρόντισε να αναγράψεις το όνομα και τον αριθμό της παραγγελίας σου για να είναι πιο άμεση η επεξεργασία και εκτέλεση της παραγγελίας.

Για ερωτήσεις ή αν θες να μάθεις περισσότερα, μπες εδώ ή επικοινώνησε μαζί μας:
Email: info@amano.gr
Tηλέφωνο: 2721080331