Νέα

a:mano και Black Friday – Σκέψεις και προβληματισμοί

Σε μία περίοδο γεμάτη αποκλειστικά από ατελείωτες εκπτώσεις και προσφορές, το a:mano επιλέγει μια διαφορετική πορεία… Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, δεν θα συμμετέχει στη Black Friday. Ως μικρή τοπική επιχείρηση με μοναδικά, χειροποίητα κοσμήματα, δεν επιδιώκω να συμμετέχω σε μια κούρσα εκπτώσεων που δεν αντικατοπτρίζει την αξία της δημιουργικής διαδικασίας.

Η τέχνη του χειροποίητου δεν μετριέται σε ποσοστά και δεν υποτάσσεται σε εμπορικές τακτικές. Είναι μια σχέση πάθους και αφοσίωσης, ένα ονειροπόλο ταξίδι στην ομορφιά που ξεκινά και τελειώνει με την προσωπική επαφή μαζί σας – γιατί κάθε δημιουργία μας είναι ένας διάλογος από καρδιάς.

Εδώ στο a:mano, πιστεύω στην υπεύθυνη κατανάλωση. Στηρίζω μια φιλοσοφία αγοράς με συνείδηση, όπου κάθε επιλογή είναι μια έκφραση αγάπης και στήριξης στην τοπική τέχνη και δημιουργία. Σε προσκαλώ να επενδύσεις σε κομμάτια με ιστορία και ψυχή, που θα σε συντροφεύουν για χρόνια.

Και αν αναζητάς κάτι το ιδιαίτερο, θυμήσου: είμαι πάντα εδώ, για κάθε σου ερώτηση, για κάθε μοναδικό σου αίτημα. One to one, πάντα!

Ας δημιουργήσουμε μαζί, ας επιλέξουμε με σεβασμό.

Στηρίξτε την τέχνη, αγοράστε με σκέψη, καταναλώστε με συναίσθημα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ