Νέα

Γνωρίστε το a mano!

Amano - Χειροποίητο κόσμημα Καλαμάτα - Γνωρίστε την Αγγελική Τριάντου

Ύστερα από χρόνια στο χώρο του εμπορίου, εντάξαμε στις δραστηριότητες μας και το χειροποίητο κόσμημα! Η ερασιτεχνική ενασχόληση ήταν η πρώτη επαφή με αυτό το περιβάλλον. Σύντομα, η περιέργεια για αυτό το νέο κόσμο, έγινε αγάπη για δημιουργία!

Το επόμενο βήμα έγινε και με χαρά σας παρουσιάζουμε ποιοτικά χειροποίητα κοσμήματα, εναλλακτικά δώρα, εποχιακά και ένα κομμάτι του γάμου από εμάς και τους έμπειρους συνεργάτες μας. Θα χαρούμε να σας καλωσορίζουμε στο φυσικό μας κατάστημα και να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα στο e shop μας!

a mano κοσμημα, δηλαδη στο χερι!

Αγαπήσαμε το χειροποίητο κόσμημα εντελώς τυχαία! Κάποια σεμινάρια σαν πρώτη επαφή, ύστερα η περιέργεια για αυτό το νέο κόσμο, έγινε αγάπη για δημιουργία! Από ερασιτεχνική ενασχόληση έγινε τρόπος ζωής! Ύστερα από χρόνια στο χώρο του εμπορίου, εντάξαμε στις δραστηριότητες μας και το χειροποίητο κόσμημα! Καθημερινά ετοιμάζουμε και κάτι νέο στο εργαστήριο μας για εσένα που αγαπάς τον κόσμο του χειροποίητου! Βρήκαμε συνεργάτες, που έγιναν φίλοι στην πορεία, και όλοι μαζί μιλάμε και δημιουργούμε με τα χέρια μας κοσμήματα, εναλλακτικά δώρα, εποχιακά και στέφανα γάμου. Καλώς ήρθες στον κόσμο μας!