Νέα

“Αγαπημένα γουράκια”

a mano χειροποίητο κόσμημα Καλαμάτα - Αγαπημένα γουράκια

Σήμερα θα αναδημοσιεύσουμε το άρθρο της fashion blogger Μαρίας Γκιόκα η οποία ανακάλυψε τα γούρια a mano και μας μιλάει για την παράδοσή τους!

Η πρωτοχρονιά πλησιάζει και όλες θέλουμε ο νέος χρόνος να μας βρει φορώντας το νέο γουράκι του 2019 για καλή τύχη. Ποια είναι όμως η ιστορία τους;

Γούρι σημαίνει καλός οιωνός, “μαγικό” αντικείμενο που μπορεί να μας φέρει τύχη και κρατάει παράδοση από τα αρχαία χρόνια. Ειδικά οι μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι η εποχή τους. Ξεκίνησαν να είναι διακοσμητικά για το σπίτι και τα τελευταία χρόνια τα γουράκια κόσμημα έγιναν μόδα. Είναι πολύ στιλάτα, κυκλοφορούν σε διάφορα σχέδια για το λαιμό, για το χέρι και μπορούμε να τα φοράμε όλο το χρόνο. Τα φοράμε περιμένοντας ότι ο νέος χρόνος θα είναι καλύτερος και για να μας φέρουν καλοτυχία. Είναι το ομορφότερο δώρο για την Πρωτοχρονιά.

Βρήκα για σας τα ποιο όμορφα γουράκια για να φορέσετε και να υποδεχθείτε το νέο χρόνο. Η Αγγελική φτιάχνει για μας τα chic χειροποίητα γουράκια. Είναι όλα χειροποίητα, περασμένα σε κηροκλωστή ή σε κορδόνι Korean!

a mano χειροποίητο κόσμημα Καλαμάτα - Επίχρυσο γούρι

Επίχρυσο

a mano χειροποίητο κόσμημα Καλαμάτα - Επίχρυσο γούρι Κρυσταλλένια χάντρα

Κρυσταλλένια χάντρα

a mano χειροποίητο κόσμημα Καλαμάτα - Επίχρυσο γούρι - Αλπακάς - Μπρούτζος

Αλπακάς και μπρούτζος

Επισκεφτείτε το e shop και το instagram για περισσότερα σχέδια και πληροφορίες ή ακόμα καλύτερα αν είστε από τη Καλαμάτα κάντε μια βόλτα από το μαγαζί.

E-shop: https://amano.gr/
Instagram: https://www.instagram.com/amano.gr/
Facebook: https://m.facebook.com/amanokosmima/
Η διεύθυνση του μαγαζιού: Παλαιολόγου 81, Καλαμάτα

Είμαι σίγουρη θα λατρέψετε και δε θα θέλετε να τα βγάλετε από πάνω σας.

Ας ευχηθούμε ένα καλότυχο και ευτυχισμένο 2019!

Πηγή